Over Ons

Over Wonder Bouw

Wij van Wonder Bouw bestaan uit een dynamisch team met vakmensen dan 12 jaar ervaring in het vak hebben. Garant werk en klant vriendelijkheid is maar een deel van onze dienstverlening. Geen ingewikkelde technische war taal wij communiceren volgens uw manier.


Kwaliteit

Of het nu gaat om het plaatsen van uw nieuwe keuken, dakkapel of erker, de verbouwing van uw appartement, het interieur van uw café of misschien zelfs bouwen van uw nieuwe stolpboerderij: wanneer u een bouwbedrijf inschakelt verwacht u boven alles kwaliteit.

Wonder Bouw streeft altijd naar een optimaal resultaat. Omdat te bereiken luisteren wij altijd aandachtig naar u. Uw wensen en onze adviezen voegen we samen tot een gedegen plan van aanpak. Vervolgens wordt door ons het gehele project begeleid en uitgevoerd. Van bouwtekeningen en vergunningen tot afwerking van wanden, vloeren, badkamer en schilderwerk. Het resultaat? Een tot in de details verzorg project dat uw verwachtingen zal overtreffen! Dat is tenslotte onze enige specialiteit: kwaliteit.

Menu